Monday, January 13, 2014

SeLaMaT TaHun BarU...Hahahahahaha...

Assalammualaikum semua...

iye memang dah terlambat...tau...nak wat cam mana...orang sebuk mengalah kan perdana menteri..huhuhuhuhu

http://happynewyear2014wallpapers.com/happy-new-year-2014-sms-jokes-new-year-2014/

Anyway selamat menyambut tahun baru 2014 dan semoga tahun ini lebih baik dari tahun tahun sebelumnya...

Azam tahun ni.. hehehehehe...seperti tahun tahun sebelum nye jugak...nak update and post resepi sebanyak yang boleh..nampaknye tahun lepas tidak tercapai kerana terdapat penurunan posting dari 2012 iaitu 78 manakala 2013 hanya 65 posting...hahahahahhaaa...teruk betul aku ni...ok tak pe kite nengok tahun ni macam mana plak...dah la terlambat 12 hari...hehehehehe..

untuk azam menurunkan berat badan....masih berjalan...dan berat kini sudah turun sebanyak 10kg...yeah!

http://3.bp.blogspot.com/-wr8NZY6yd-U/TpufoXHpu_I/AAAAAAAABf0/QyY52RXkQjM/s1600/weight+joke.jpg

ok jumpa lagi!

3 comments:

  1. wowww syoknya berat turun 10kg....xsabar nak kembali slim ni....

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru juga. Azam tahun baru 2014 sy nk kawin n nak blaja masak.. skrg ni dah rajin belek2 resepi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semoga apa yang diazamkan berjaya di capai..

      Delete