Tuesday, August 13, 2013

SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Hari ni angah nak lancarkan SEGMEN baru! Yang mana segmen ni dibuat untuk meraikan HARI RAYA AIDILFITRI.So apa lagi tunggu?? Jom sama2 memeriahkan segmen DJH ni!!


  1. FOLLOW Blog DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Buat entri bertajuk SEGMEN BLOGWALKING RAYA BY DJH.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini. * WAJIB
  4. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  5. Peserta mesti saling2 blogwalking dan follow mengfollow!! :D


LIKE FANPAGE DJH!!






Senarai Hadiah!!



3 x RM5 TOPUP



10 REVIEW BLOG.





Harapannya supaya ramai yg akan join,so angah harap korang jugak boleh promote2 selalu la oke :D,selain tu,angah jugak korang boleh support angah...nanti kalau korang buat Segmen/Giveaway,angah pulak support korang!! :D

6 comments:

  1. datang singgah sini dari segmen yg sama...

    selamat hari raya..

    http://pening-pala.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  2. done follow sini..salam aidilfirti..datang ziarah dari segmen yang sama..good luck, ,btw nice blog...kalau sudi ,follow la blog saya. . .

    http://wwwqurratuainisnq.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yg sama.. ada masa nanti singgah la ke blog ayu...ayu ada buat segmen juga...malam ni tamat...jooom join..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  4. Salam perkenalan.singgah sini dr segmen yg sama.Done follow sini.jemput singgah blog saya.

    http://chenachenis.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-by-djh.html

    ReplyDelete
  5. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2013/08/segmen-blogwalking-raya-djh.html

    ReplyDelete